Télikert melegében


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Ünnepek közeledtével az Alessio Étterem és Kávézó újra kedveskedik és örömet szerez vendégeinek. Az újonnan kiépített télikert hangulata melegséget, családias hangulatot áraszt. Kint esik a hó, színesen csillog a város, kezünkben egy bögre forralt bor vagy forró csokoládé, egy finom sütemény…


Alessio Kávézó és Étterem
Cím: 1026 Pasaréti út 55
Asztalfoglalás, pizza-, sütemény- és tortarendelés: +36 1 275 0049, +36 20 345 2258
Nyitva tartás: Hétfő–Péntek: 8–24, Szombat–Vasárnap: 9–24.
Webcím (étlappal): www.cafealessio.hu
E-mail: alessio@cafealessio.hu

Hogyan zárul a 2010-es esztendő és milyen tervek vannak a jövőre nézve?

2011. január 8-án lesz egy éve, hogy megnyitottunk az éttermet és visszapillantva az étterem életére, összességében elmondhatom, hogy minden évszakváltás tartogatott izgalmat és kérdéseket, hogy hogyan fogadják az új étlapot, az új borlapot, a kerthelyiséget, a kis teraszt a vendégek, elégedettek-e a vendéglátásunkkal, rendezvényeinkkel stb.

Az esőzésekkel tele szeszélyes nyár eltelt, itt a tél és a felső kis teraszunkat a megnőtt igények miatt téliesítettük. Egy belsőtervező barátom segítségével egy egyedi és nyitható üvegfalú télikertet varázsoltunk, amit hasonló stílusban és hangulatban rendeztünk be, mint a beltéri éttermet szőnyegekkel, a falon kis képekkel, növényekkel.

A vendégek mindig kíváncsiak voltak az újításainkra és örömünkre nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Mivel ez a télikert vendégrész teljesen elszeparált a belső vendégtértől és a hidegebb napokon is feldobja a hangulatot, már most több cég bejelentkezett, hogy itt szeretné megtartani a munkatársaival a céges Karácsonyi összejövetelét és a mini-Szilvesztert.

Olyan egyedi kérések is felmerültek a vendégek részéről, hogy szeretnék az Alessióban kipróbálni és összemérni a gasztronómiai tudásukat.

Az előző évekhez képest manapság a cégek a rendezvényeiket szűkebb körben rendezik meg és egy borvacsora vagy egy csapatépítő főzőverseny remek szórakozást, kikapcsolódást nyújt a hétköznapokban, amiben mi abszolút segítőkészek és partnerek vagyunk.

A kertben lehet grillezni télen is, a finom vacsorák és a fűszeres forralt borok elmaradhatatlan íze az Ünnepeknek.

Szilveszterre egy előszilveszteri vacsorát szervezünk, januárra pedig egy Morzsa Partit tervezünk.

Jövőre hagyományszerűen folytatjuk a borvacsoráinkat, lesznek olasz napok, ahol olasz szakácsok, séfek fogják elkészíteni a finomságokat és megannyi újdonsággal várjuk a vendégeinket. Programjainkról folyamatos és részletes tájékoztatást kaphatnak a honlapunkon.

Köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy az idén minket választottak, reméljük jövőben is ellátogatnak hozzánk és ezúton szeretnénk Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánni az Ügyvédvilág olvasóinak!

Dr. Pál Edith


Kapcsolódó cikkek

2024. március 1.

Élmény + Utazás + Kiállítás

A magyarok körében középpontban áll az utazás, az élményszerzés, s kialakulóban vannak új trendek is.

2024. február 20.

Honda e:Ny1 – Stílus és dinamika

Az új Honda e:Ny1 a márka második tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Egy dinamikus, stílusos, rendkívül praktikus, kompakt szabadidő-autó, ami a fiatalabb vásárlóknak készül a 2021 óta piacon lévő, 3. generációs HR-V alapjaira építve.