Teljes magyar cégadatbázis mérlegadatokkal, ingyenes cégfigyelő szolgáltatással


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CompLex Céginfó egy olyan gazdasági információs és elemző rendszer, amely átfogó képet ad a magyar gazdaság szinte egészéről. A rendszer a megszokott lekérdezési lehetőségeken felül innovatív és sokrétű keresési lehetőségeket és többletszolgáltatásokat kínál. Az ingyenes kiegészítő szolgáltatás 400 cég változásfigyelését teszi lehetővé.


A lemez alapja a cégbírósági adatbázis, de ezenfelül cégek esetében további jelentős többletinformációkat tartalmaz:
– az 1989 óta bekövetkezett összes változást (cégtörténet, cégnév, székhely, alaptőke stb.);
– a gyakran fontos információkat hordozó, és a cégjegyzékből nem hozzáférhető hirdetményeket és közleményeket;
– a csak külön forrásokból nehézkesen hozzáférhető pénzügyi beszámolókat, könnyen kezelhető és kereshető adatformátumban;
– a legfrissebb létszámadatokat;
– az APEH adószámokra vonatkozó információit, és határozatait;
– a munkaügyi és munkavédelmi bírságokat;
– Széchenyi-kártya adósság információkat;
– 50 000 cég telefonszámát.

Ezenkívül tartalmazza a teljes, hiteles egyéni vállalkozói adatbázist (név, cím, adószám és tevékenységi kör), továbbá a nonprofit szervezetek és közintézmények adatbázisát. Az elérhető adatok köre folyamatosan bővül.

Kockázatmenedzsment a céginfóval

A Céginfó segítségével elemezheti és figyeltetheti meglévő vagy potenciális üzleti partnereit, ezáltal megalapozottabb üzleti döntéseket hozhat, illetve időben lépéseket tehet üzleti kockázatai csökkentése érdekében. A Céginfó a kockázatmenedzsment támogatásához a következőket kínálja:
1. Ingyenes Cégfigyelő szolgáltatás
A Céginfó Cégfigyelő szolgáltatása 400 cég változásfigyelését teszi lehetővé. Az adatbázisból listák készíthetők a figyeltetni kívánt cégekről, minden előfizetéshez 2 listát lehet létrehozni, listánként 200 céggel. A figyeltetett cégek adataiban bekövetkező valamennyi változásról e-mailben értesítést küldünk.
2. Cégkapcsolati − tulajdonosi háló modul
A szintén ingyenes kapcsolatháló-modul a cégek közötti tulajdonosi összefonódásokat és egyéb kapcsolatokat ábrába rendezve jeleníti meg.
3. Mérlegadatok, export, pénzügyi mutatószámok
A Céginfó jelenleg tartalmazza szinte az összes cég több évre vonatkozó mérleg- és eredménykimutatás-adatait. Hogy megkönnyítsük a mérlegadatok alapján történő elemzést, a potenciális üzleti partnerek, versenytársak pénzügyi szempontú összehasonlítását és megítélését, 2010 májusától új előfizetőknek ingyenes szolgáltatásként lehetővé tesszük a felhasználó által tetszőlegesen kiválasztott cégek automatikus mérlegadat exportját. Ehhez kapcsolódóan egy szintén új funkció segítségével a rendelkezésre álló adatokból pénzügyi mutatószámok képezhetők.

Kényelmi szolgáltatások, funkciók

– Több mint ötvenféle keresési lehetőség, mely egymással kombinálható, szemben az ingyenes adatbázisok 3 lehetőségével,
– listakészítés tömeges adatexportálási lehetőséggel,
– folyamatos adatfrissítés.

A szolgáltatás 2010. augusztus 31-ig kedvezményesen rendelhető meg, bővebb információt a CompLex Kiadó Kft. honlapján talál.


Kapcsolódó cikkek

2023. május 31.

Ford Explorer PHEV Platinum – Újra(át)tervezve

1990 óta íródik történelme az Explorernek, melyet most az alapoktól újraterveztek. Maradt az igazi amerikai feeling, természetesen hatalmas dobozba csomagolva, és amely már egy összetett hibrid rendszert is kínál.

2023. május 26.

Szabadtéren szabadabban

Ennyire gazdag szabadtéri színjátszás sehol máshol nincs a világban. Íme a nyári kínálat!

2023. május 19.

Bécs folyamatos fejlődésben

A világ egyik legélhetőbb városa egyszerre újít, kísérletez, tervez és megvalósít, hogy az ott élők a lehető legjobban érezzék magukat.