VI. CompLex Jogász Open


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011. augusztus 26. és augusztus 28. között került hatodik alkalommal megrendezésre a CompLex JOGÁSZ OPEN társasági tenisztorna az ÁBRIS Tenisz Akadémián, a Népligetben, ahol közel 100 jogász kolléga – elsősorban ügyvédek, de számos bíró, ügyész, jogtanácsos, közjegyző, és banki szektorban dolgozó jogász az egész országból – mérte össze tenisztudását.


2011. augusztus 26-án pénteken rekkenő, majdnem 40 fokos hőségben kezdődött meg a verseny először az amatőr férfi egyéni versenyszámban, ahol idén a tavalyi évhez hasonlóan nagy számban neveztek a jogász kollégák, így nyolc négy fős csoportban indult meg a verseny.

Ezt követően a nyílt férfi versenyszám indult, ahol számos régi teniszező biztosította a versenyszám kiemelkedően magas színvonalát, majd az amatőr és nyílt női és a férfi 45+ versenyszámok indultak el.

A versenyszámok nagy része (amatőr férfi egyéni, amatőr női egyéni, nyílt női egyéni, nyílt férfi 45+) körmérkőzéses rendszerben került lebonyolításra, így minden, ezen versenyszámokban nevező versenyző több mérkőzést tudott játszani.

A hőség ellenére a pénteki napon késő estig, világítás mellett folytak a küzdelmek.

Szombaton reggel 9.00 órakor folytatódott a verseny, ismét kánikulában, de szerencsére ez nem riasztotta el a résztvevőket.

Délben megkezdődtek a nyílt férfi páros és a férfi páros 85+ versenyszám meccsei, majd a koradélután folyamán elindultak a nyílt és az amatőr vegyes párosok küzdelmei is. A vegyes páros versenyszámban idén is lehetőség volt „nem jogász” párral is elindulni, így számos korábbi versenyző adta le nevezését jogász párral, de volt külön amatőr vegyes páros versenyszám is.

A szombati nap folyamán a szervezők az éppen pihenő vagy csak a versenyre kilátogató kollégákat egy gulyáspartyra invitálták, ahol lehetőségük nyílt a kollégáknak a kötetlen beszélgetésre, egymás jobb megismerésére.

A szombat esti vihart követő napsütéses, friss időben vasárnap délelőtt a legtöbb versenyszámban az elődöntők és a döntők lebonyolítására került sor, a mérkőzésekre a korábbi napok résztvevői közül sokan családdal, barátokkal kilátogattak és szurkoltak a versenyzőknek.

Vasárnap 13.00 órakor került sor a fogadásra, ahol a szervezők vendégül látták a résztvevőket és kísérőiket az ÁBRIS Tenisz Akadémia kerti grillpavilonjában, majd sor került a tombolára, ahol a nevezéskor versenyszámonként kapott tombolajegyek kisorsolásával a szerencsések a verseny szponzorai által felajánlott értékes nyereményekhez juthattak (HEAD sportszerek, BMW tesztvezetés – a Wallis Motor felajánlásával, KLIER fodrászati ajándékok, Dr. Kelen ajándékcsomagok, Coty ajándékcsomagok, Teniszpartner.hu ajándékok stb.)

A fogadás időpontjáig már befejeződött a legtöbb versenyszám, így ezekben a versenyszámokban a fogadáson került sor az eredményhirdetésre, ahol az első három helyezett értékes, a szponzorok által felajánlott díjakat és természetesen érmeket kapott, az első helyezetteknek járó kupa mellett.

A fogadást követően vasárnap délután ismét nagy melegben folytatódtak a még hátralévő döntők a férfi páros 85+ és a nyílt vegyes páros versenyszámokban, majd ezen versenyszámok eredményhirdetésével zárult a verseny.

A VI. CompLex JOGÁSZ OPEN tenisztorna sikeresen, jó hangulatban zajlott és reméljük, hogy a jövőre is augusztus utolsó hétvégéjére tervezett tenisztornán ismét köszönthetjük az idei versenyzőket, illetve szeretettel várjuk az újonnan csatlakozó teniszt kedvelő kollégákat is!

Dr. Sándor Rita, Dr. Nagy Eszter, Dr. Kovács Szabolcs
a VI. CompLex Jogász Open szervezői

 

III. CompLex Jogász Open

IV. CompLex Jogász Open

V. CompLex Jogász Open


Kapcsolódó cikkek

2024. április 18.

A segédmotoros kerékpárra is kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni

A robogótulajdonosok jelentős része továbbra sincs tisztában azzal, hogy biztosítási kötelezettség nem csupán a rendszámmal ellátott járművekre, hanem minden olyan segédmotoros kerékpárra is kiterjed, amely részt vesz a közúti forgalomban – hívta fel a figyelmet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) csütörtökön.