Ville Susi – A hard rocktól a lírai hangig


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn dalszerző, gitáros, énekes, Ville Susi két koncertet ad Budapesten június 22-én és 23-án.


Ville Susi Helsinkiben született és jelenleg Berlinben él. Első koncertjét 12 éves korában adta Finnországban, ahol később több rockzenekar tagja lett. 2013-ban költözött Berlinbe, és ugyanabban az évben csatlakozott az amerikai punk-rockénekes Texas Terri nevű zenekarához. A különböző formációkkal gitárosként bejárta Európát.

A képen: Ville Susi

A „Susi” művésznév, amely finn nyelven farkast jelent. Akár a magányos farkas, úgy zenészként Ville is a saját útját járja. „Wild-boy” énje mellett létezik egy lírai oldala, költői lelke is, amely a zenéjén keresztül mutatkozik meg. A dalait maga írja, finnül, valamint angolul énekel és akusztikus gitárral kíséri magát. Az utazások, az új találkozások éppúgy inspirálják, mint a nagyvárosi élet vagy épp a természet csendje.

Ville Susi a koncertjével egy kis szelet Finnországot hoz el Budapestre, amelyet a művész nemzetközi zenei háttere színesít. A koncertek időpontja: 2018. június 22. és 23. este hét óra; helyszín: Gregersen Art Point (GAP), IX., Lónyay utca 31.


Kapcsolódó cikkek

2024. február 20.

Honda e:Ny1 – Stílus és dinamika

Az új Honda e:Ny1 a márka második tisztán elektromos üzemű járműve az európai piacon. Egy dinamikus, stílusos, rendkívül praktikus, kompakt szabadidő-autó, ami a fiatalabb vásárlóknak készül a 2021 óta piacon lévő, 3. generációs HR-V alapjaira építve.

2024. február 16.

Vészkorszakon innen és túl

Két-két, a maga nemében egyedülálló új játékfilm és könyv köti össze a múltat a jelennel.

2024. február 9.

Járványok világa

Hónapok óta erőteljes a Covid-, majd az influenzajárvány Magyarországon, de erről mintha nemigen akarnánk tudomást venni.