Ville Susi – A hard rocktól a lírai hangig

Szerző: Kálmán Attila
Dátum: 2018. június 7.
Rovat:

A finn dalszerző, gitáros, énekes, Ville Susi két koncertet ad Budapesten június 22-én és 23-án.


Ville Susi Helsinkiben született és jelenleg Berlinben él. Első koncertjét 12 éves korában adta Finnországban, ahol később több rockzenekar tagja lett. 2013-ban költözött Berlinbe, és ugyanabban az évben csatlakozott az amerikai punk-rockénekes Texas Terri nevű zenekarához. A különböző formációkkal gitárosként bejárta Európát.

A képen: Ville Susi

A „Susi” művésznév, amely finn nyelven farkast jelent. Akár a magányos farkas, úgy zenészként Ville is a saját útját járja. „Wild-boy” énje mellett létezik egy lírai oldala, költői lelke is, amely a zenéjén keresztül mutatkozik meg. A dalait maga írja, finnül, valamint angolul énekel és akusztikus gitárral kíséri magát. Az utazások, az új találkozások éppúgy inspirálják, mint a nagyvárosi élet vagy épp a természet csendje.

Ville Susi a koncertjével egy kis szelet Finnországot hoz el Budapestre, amelyet a művész nemzetközi zenei háttere színesít. A koncertek időpontja: 2018. június 22. és 23. este hét óra; helyszín: Gregersen Art Point (GAP), IX., Lónyay utca 31.


Kapcsolódó cikkek:


Audi TT RS – Erősebb, hangosabb és nagyon gyors
2018. augusztus 10.

Audi TT RS – Erősebb, hangosabb és nagyon gyors

Mély benyomást keltő menetteljesítményekkel támad a második generációs TT RS. Szíve egy teljesen újonnan fejlesztett öthengeres motor alumíniumból, amely kereken 60 lóerővel erősebb az elődjénél.

Síron túli titkok
2018. augusztus 3.

Síron túli titkok

Nem borzongani kell, hanem ismereteinket bővíteni: a világ legnagyobb múmiagyűjteménye érkezik Magyarországra.

Peugeot 5008 Allure 2.0 BlueHDi 150 – Olyan, mint az öcskös
2018. július 27.

Peugeot 5008 Allure 2.0 BlueHDi 150 – Olyan, mint az öcskös

Változatlan névvel, más szegmensben érkezett az új 5008, amely a hétszemélyes, nagy szabadidő-autók között mutatkozik be. Valóban, a modell minden porcikájában a tavaly az Év Autójának választott kis öccsére, a 3008-asra hasonlít. Egyetlen dolog, amiben kiérdemli a bátyus szót, az a hétszemélyes utastér.

Olajregény
2018. július 24.

Olajregény

Egyszerre áldás és átok a fekete arany, melynek izgalmas történetét magyar szerző tollából olvashatjuk el.