Ville Susi – A hard rocktól a lírai hangig


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A finn dalszerző, gitáros, énekes, Ville Susi két koncertet ad Budapesten június 22-én és 23-án.

Ville Susi Helsinkiben született és jelenleg Berlinben él. Első koncertjét 12 éves korában adta Finnországban, ahol később több rockzenekar tagja lett. 2013-ban költözött Berlinbe, és ugyanabban az évben csatlakozott az amerikai punk-rockénekes Texas Terri nevű zenekarához. A különböző formációkkal gitárosként bejárta Európát.

A képen: Ville Susi

A „Susi” művésznév, amely finn nyelven farkast jelent. Akár a magányos farkas, úgy zenészként Ville is a saját útját járja. „Wild-boy” énje mellett létezik egy lírai oldala, költői lelke is, amely a zenéjén keresztül mutatkozik meg. A dalait maga írja, finnül, valamint angolul énekel és akusztikus gitárral kíséri magát. Az utazások, az új találkozások éppúgy inspirálják, mint a nagyvárosi élet vagy épp a természet csendje.

Ville Susi a koncertjével egy kis szelet Finnországot hoz el Budapestre, amelyet a művész nemzetközi zenei háttere színesít. A koncertek időpontja: 2018. június 22. és 23. este hét óra; helyszín: Gregersen Art Point (GAP), IX., Lónyay utca 31.


Kapcsolódó cikkek

2023. március 21.

Ford Mustang Mach-E GT – Csak combra gyúr

Felső testre már felesleges edzenie, alapból hangsúlyos a kiállása a Ford elektromos SUV-modelljének. A Mach-E Mustang GT-verziója apróságokban húzza magára a figyelmet, de leginkább a combos teljesítményre koncentrál.

2023. március 17.

Mozikban A vád

Újabb kiváló tárgyalótermi film, ezúttal Franciaországból. A vád középpontjában a nemi erőszak. De mi számít annak? És mi nem?