Beszélgetés egy különleges Jogtár® oktatásról


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új podcast adással jelentkezik a Wolters Kluwer Hungary Kft.

Jogtár® platformunk kezeléséhez többféle segítséget nyújtunk felhasználóink számára. Lehetséges-e még tovább színesíteni a palettát?

Hanganyagunkban a Wolters Kluwer Hungary Kft. Képzési Üzletágának képviselője, Dúll Kata osztotta meg ezzel kapcsolatos gondolatait. A riporter a vállalat Tartalom- és projektkoordinátora, Balogh Sándor.

Meghallgatom a podcastot >>


Kapcsolódó cikkek

2023. április 18.

Innovatív, automatizáltan készült kivonatok a Jogtáron

A Jogtáron az anonimizált bírósági határozatok (bhgy) keresését és áttekintését mostantól automatizáltan készült kivonatok segítik, amelyek egy jövőbe mutató, innovatív technológiával készültek: az NLP (természetes nyelvi feldolgozás) és ML (gépi tanulás) módszerével kinyert, 4 leginkább jellemző mondatot mutatják meg az ítéletből.

2021. július 8.

Jogtár®-kisokos: a Döntvénykeresés új lehetőségei a Jogtáron

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a döntvénykeresés fejlesztésére. Ennek részeként újabb funkciók érhetők el a Jogtáron: szövegkörnyezet mutatása a döntvénykereső találati listájában, valamint speciális szűkítési és listarendezési lehetőségek.