Jogszabályfigyelő: Új jogszabály a Közszolgálati Döntőbizottságról


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény szabályaival összefüggésben és a törvényben kapott felhatalmazás alapján új rendeletben szabályozza a Kormány a Közszolgálati Döntőbizottságra vonatkozó előírásokat. Az új rendelet a kihirdetését követő napon lépett hatályba azzal, hogy a rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell. Ezzel egyidejűleg hatályát vesztette a Közszolgálati Döntőbizottságról szóló 459/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet. Joganyag: 69/2019. (IV. 4.) Korm. rendelet a Közszolgálati Döntőbizottságról Módosította: – Megjelent: MK 2019/58. (IV. 4.) Hatályos: 2019. 04. 05. Megjegyzés:…

A kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény szabályaival összefüggésben és a törvényben kapott felhatalmazás alapján új rendeletben szabályozza a Kormány a Közszolgálati Döntőbizottságra vonatkozó előírásokat. Az új rendelet a kihirdetését követő napon lépett hatályba azzal, hogy a rendelkezéseit a folyamatban lévő ügyekben is alkalmazni kell. Ezzel egyidejűleg hatályát vesztette a Közszolgálati Döntőbizottságról szóló 459/2017. (XII. 28.) Korm. rendelet.

Joganyag: 69/2019. (IV. 4.) Korm. rendelet a Közszolgálati Döntőbizottságról
Módosította:
Megjelent: MK 2019/58. (IV. 4.)
Hatályos: 2019. 04. 05.
Megjegyzés: kis terjedelmű módosítás


Kapcsolódó cikkek

2023. április 18.

Innovatív, automatizáltan készült kivonatok a Jogtáron

A Jogtáron az anonimizált bírósági határozatok (bhgy) keresését és áttekintését mostantól automatizáltan készült kivonatok segítik, amelyek egy jövőbe mutató, innovatív technológiával készültek: az NLP (természetes nyelvi feldolgozás) és ML (gépi tanulás) módszerével kinyert, 4 leginkább jellemző mondatot mutatják meg az ítéletből.

2021. július 8.

Jogtár®-kisokos: a Döntvénykeresés új lehetőségei a Jogtáron

Az idei évben különösen nagy hangsúlyt fektetünk a döntvénykeresés fejlesztésére. Ennek részeként újabb funkciók érhetők el a Jogtáron: szövegkörnyezet mutatása a döntvénykereső találati listájában, valamint speciális szűkítési és listarendezési lehetőségek.