Élettársát gumibottal verő férfi ellen emeltek vádat


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem ízlett a vacsora, illetve nem volt elég alkohol otthon – ezért ütött és rúgott a férfi.

Az Esztergomi Járási Ügyészség kapcsolati erőszak és zaklatás miatt vádat emelt egy férfi ellen, aki rendszeresen bántalmazta élettársát, tokodi otthonukban gumibottal ütötte, rugdosta és eltörte a kezét – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség kedden az MTI-vel.

Reszl Ildikó főügyész tájékoztatása szerint a férfi ittasan azzal is megfenyegette a nőt, hogy elvágja a torkát.

A férfi 2018-ban négyszer bántalmazta élettársát, egyszer azért, mert nem volt elégedett a vacsorával. Egy másik alkalommal azért veszekedett a nővel, mert mire hazaért, nem volt elegendő alkohol otthon. Ekkor a férfi felpofozta a nőt, később egy ajtólapot csapott rá, majd egy halkiemelő-háló nyelével ütötte.

Az ügyészség indítványozta, hogy az Esztergomi Járásbíróság a férfit börtönbüntetésre és közügyektől eltiltásra ítélje.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2024. május 24.

Az Európai Tanács a kettős adóztatás alóli mentességre irányuló új eljárásokról állapodott meg

A Tanács megállapodásra jutott , amelyek hozzá fognak járulni a határokon átnyúló befektetések fellendítéséhez és az adóvisszaélések elleni küzdelemhez. Az úgynevezett FASTER-kezdeményezés célja, hogy a forrásadó-eljárásokat biztonságosabbá és hatékonyabbá tegye az EU-ban a határokon átnyúlóan működő befektetők, a nemzeti adóhatóságok és a pénzügyi közvetítők, például a bankok vagy a befektetési platformok számára Kettős adóztatás Jelenleg […]