Miskolcon fogták el a csornai gyilkosság gyanúsítottját


Miskolcon fogták el hétfőn azt a 21 éves debreceni férfit, aki a gyanú szerint vasárnap megölt egy 39 éves férfit Csornán – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre hétfőn arról, hogy a férfi Miskolcon, a Vologda városrészben található kutyafuttatóban tartózkodik. A rendőrök megpróbálták elfogni a férfit, azonban a gyanúsított öngyilkossági szándékkal egy késsel többször megszúrta magát. A férfit a mentők ellátták, majd kórházba vitték. Őrizetbe vétele érdekében a rendőrség a szükséges intézkedéseket megteszi – írták.

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság vasárnap közölte, hogy holtan találtak egy 39 éves férfit egy lakótelepi lakásban Csornán. Az emberöléssel a 21 éves debreceni férfit gyanúsították, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2024. február 29.

Uniós számvevőszék: a jogállamisági jelentés ajánlásainak csupán egytizedét hajtották végre teljes mértékben a tagállamok

A 2022-es és a 2023-as uniós jogállamisági jelentés ajánlásainak csupán egytizedét hajtották végre teljes mértékben az EU-tagállamok, alig több mint felüket részben, és több mint egyharmaduk esetében semmilyen előrelépés nem történt – hívta fel az figyelmet az Európai Számvevőszék szerdán közzétett jelentésében.

2024. február 29.

EP: az Európai Bizottság keveset tesz az uniós értékek védelmében

Az Európai Parlament elfogadta szerdai strasbourgi plenáris ülésén az Európai Bizottság 2023-as jogállamisági jelentéséről szóló saját jelentését, és eszerint az Európai Unió egész területén veszélyben vannak az alapvető jogok, a demokrácia és a jogállamiság, mégis ezek védelmében a bizottság nem cselekszik kellőképpen.