Idén is megcsillogtathatod tudásod!

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretsz és tudsz érvelni? Akkor jelentkezz!

A Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges joghallgatóknak a képességeik bemutatására a magas szintű jogászi érvelésben és egyben hozzájáruljon a fiatalon elhunyt dr. Nagy László István emlékének megőrzéséhez.

A versenyt idén 2019. november 13-14. között rendezi meg a Dr. Nagy László Alapítvány. A verseny főnyereménye a Dr. Nagy László Díj és pénzjutalom mellett egy háromhetes londoni és budapesti szakmai gyakorlati lehetőség egy nemzetközi ügyvédi irodában. A verseny második és harmadik helyezettje szintén pénzjutalomban részesül.

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán érhetők el.

A verseny védnökei Dr. Sonnevend Pál, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja és Dr. Tóth M. Gábor a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke.

Ha kedvet kaptál a versenyzéshez október 28-ig tudsz jelentkezni.

Kapcsolódó cikkek:


Citius, altius, fortius! – Hamarosan elrajtol az idei jogi OTDK
2021. április 9.

Citius, altius, fortius! – Hamarosan elrajtol az idei jogi OTDK

Április 12. és 15. között a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kara rendezi a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Állam- és Jogtudományi Szekcióját. Ebből az alkalomból Prof. Dr. Szikora Veronikával, a Kar dékánjával beszélgettünk.