Idén is megcsillogtathatod tudásod!


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeretsz és tudsz érvelni? Akkor jelentkezz!

A Dr. Nagy László magánjogi érvelési verseny célja, hogy lehetőséget biztosítson tehetséges joghallgatóknak a képességeik bemutatására a magas szintű jogászi érvelésben és egyben hozzájáruljon a fiatalon elhunyt dr. Nagy László István emlékének megőrzéséhez.

A versenyt idén 2019. november 13-14. között rendezi meg a Dr. Nagy László Alapítvány. A verseny főnyereménye a Dr. Nagy László Díj és pénzjutalom mellett egy háromhetes londoni és budapesti szakmai gyakorlati lehetőség egy nemzetközi ügyvédi irodában. A verseny második és harmadik helyezettje szintén pénzjutalomban részesül.

A jelentkezéssel és a versennyel kapcsolatos részletes információk a Dr. Nagy László Alapítvány honlapján és Facebook oldalán érhetők el.

A verseny védnökei Dr. Sonnevend Pál, az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karának dékánja és Dr. Tóth M. Gábor a Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke.

Ha kedvet kaptál a versenyzéshez október 28-ig tudsz jelentkezni.


Kapcsolódó cikkek

2021. szeptember 10.

Egy nap a jogi szakirodalom és a kiválóság jegyében

2021. szeptember 18-án a Károlyi-Csekonics-palotában kerül sor az Első Magyar Jogi Könyvszalonra a Magyar Jogász Egylet és az Alkotmánybíróság közös szervezésében. A rendezvény záróakkordjaként adják át 2020-2021 legkiválóbb jogászainak az V. Wolters Kluwer Jogászdíjat 12 kategóriában.

2021. szeptember 10.

Az influenszer tevékenysége a német jog alapján

Azoknak az influenszereknek, akik pénzt kapnak a cégektől a termékek közösségi médiában való népszerűsítéséért, egyértelműen reklámnak kell címkézniük az ilyen bejegyzéseket – döntött csütörtökön a német bíróság.