Ismét meghirdette gyakornoki programját a Baker McKenzie (X)

2019. december 31-ig lehet jelentkezni a Baker McKenzie gyakornoki programjára.

A Baker McKenzie nemzetközi ügyvédi iroda minden évben 10 gyakornoki helyet hirdet meg joghallgatók és frissen végzett jogászok számára, akik szívesen megismernék a nemzetközi ügyvédi irodát és nemzetközi karrierre vágynak.

A gyakornokok általában a Baker McKenzie jogászaival együtt dolgoznak Budapesten és egy másik országban, ahol a Baker McKenzie irodát működtet. Kijuthattok többek között Párizsba, Milánóba és Londonba is.

A gyakornoki program rugalmas időbeosztással 12 hétig tart.

A jelentkezők közül a Baker McKenzie a jogi tudás, a nemzetközi gyakorlatszerzési lehetőség iránti elhivatottság és a nyelvi készségek alapján választja ki a 10 szerencsést, aki végül megkezdheti a gyakornoki programot.

A jelentkezőknek legalább négy befejezett egyetemi évet kell igazolniuk, de frissdiplomások is jelentkezhetnek.

Nem mellesleg a Baker McKenzie a gyakorlati lehetőség és az összes felmerülő szállás és utazási költség mellett kedvező fizetést is ajánl a gyakornoki program idejére.

Jelentkezni 2019. december 31-ig lehet a judit.kertesz@bakermckenzie.com e-mail címen, illetve a kérdéseket is ide lehet megküldeni.

A jelentkezéshez önéletrajzot, az egyetemi eredmények hivatalos kivonatát, két jogászprofesszortól tutortól, vagy hasonló személytől származó ajánlólevelet és egy szabad fogalmazású levelet arról, hogy a gyakornoki program hogyan  segíti elő az oktatásodat.

Kapcsolódó cikkek:


Ülj be a legizgalmasabb perekre!
2020. január 27.

Ülj be a legizgalmasabb perekre!

Légy részese a bírósági eljárásoknak és nézd élőben a tárgyalásokat. Ismerd meg, hogy a megtanult elmélet hogyan működik a gyakorlatban, és tanulj, miközben a legizgalmasabb ügyek részletei tárulnak fel előtted.