Mesterséges intelligencia a Jogtáron és a Bibóban


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érdekel a jogi forráskutatás, a jogi adatbázisok és a jogtárak? Az ELTE Bibó István Szakkollégiumában rendezett eseménysorozat részeként ezekkel kapcsolatban szerezhetsz hasznos tudást.

Jogtár: jelen és jövő

A Wolters Kluwer Hungary csapata és fejlesztési partnere, a MONTANA Tudásmenedzsment képviselője fognak az ELTE Bibó István Szakkollégiumában a Jogi adatbázisok, jogtárak előadás-sorozat keretében csütörtökön előadni.

Az eseményen bemutatják Magyarország vezető jogi adatbázisát és a hozzá kapcsolódó jogi munkát támogató szakértői megoldásokat, az ügykezelő és compliance szoftvert, integrációkat, változáskövetést. Szó esik majd különböző, a jogi munkát segítő tippekről, trükkökről, népszerű és kevésbé ismert funkciókról. Zárásképp izgalmas betekintést adnak a döntvénykereséssel kapcsolatos, mesterséges intelligenciát használó közös fejlesztésről.

Szakértőinkkel február 17-én, 17 órakor találkozhatnak a regisztrált hallgatók a Teams csatorna felületén.

Ezen a linken lehet jelentkezni.

Előadók:

Nagy Dániel
Head of Product Development, MONTANA Tudásmenedzsment

Dr. Megyeri Andrea
Innovációs és tartalomfejlesztési igazgató, Wolters Kluwer Hungary

Németh László
Technológiai termékmenedzser

Dr. Gelencsér András
Értékesítési tanácsadó


Kapcsolódó cikkek

2024. június 13.

A vállalati kommunikáció megfelelőségi kérdései

A „Jog és kommunikáció – A modern kommunikációs technológiák versenyképességi kihívásai” című konferencia – amelyet a Wolters Kluwer Hungary, a Szegedi Tudományegyetem Üzleti Jogi Intézete és az SZTE Európai Értékek Elemző Központja közösen szervezett májusban – arra kereste a választ, hogy felkészültek vagyunk-e mindazokra a kommunikációs jelenségekre, amelyekkel a technológiai fejlődés eredményeként a digitális környezetünkben nap mint nap szembesülünk. Olvassa el a konferencia délutáni szekciójáról készült beszámolóinkat, így betekintést kaphat az előadásokba.