Dokumentumkezelő rendszerrel könnyíthejük az irodai munkát


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kis- és középvállalatoknak fejlesztette a T-Systems a webes felületen, az instantIT szolgáltatáscsomag részeként elérhető instantDoc dokumentumkezelő és folyamattámogató rendszert.


Webböngészőn keresztül érhetik el a felhasználók a T-Systems kifejlesztette dokumentumkezelő és folyamattámogató szolgáltatását, az instantDoc-ot. A felületet úgy alakították ki – állítják a fejlesztők –, hogy akár tabletről is kezelhető lesz a rendszer. Az instantDoc a T-Systems felhőalapú szolgáltatáscsaládjának legújabb eleme.

IQSYS-ként kezdték fejleszteni

Az azóta a T-Systems részévé vált IQSYS még tavaly nyitotta meggyőri szolgáltatóközpontját, ahonnan a Microsofttal és az SAP-val közösen kialakított, és a régió kkv-inak az igényihez igazított instantIT-t szolgáltatja. A most bemutatott temék ennek a szolgáltatáscsomagnak a részeként kerül piacra.

Ahogy a csomag többi elemét – az SAP Busoness One-ra alapozott instantÜgyvitel vállalatirányítási rendszert, a Microsoft Dynamicsra épülő instantSales ügyfélkezelő rendszert, valamint a beszerzést támogató instantBörzét és a kis és közepes pénzintézetek kiszolgálására alkalmas back office és front office megoldást, az instantMoney-t – az instantDoc-ot is havidíjas alapon, bérleti konstrukcióban lehet használni.

Az instantDoc bevezetése – ígéri a szolgáltató – egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi az iratok kezelését, például az iratok, levelek, munkaanyagok visszakeresését. Moduláris felépítésű, ami könnyíti a testreszabást. A szolgáltatás bevezetését egy mindenre kiterjedő bevezetési forgatókönyvvel segíti a szolgáltató.

Az instantDoc több mint 152 millió forintba került, melyhez a T-Systems – pontosabban még az IQSYS – több mint 38 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. (Annak idején az IQSYS a több mint 280 millióba kerülő győri szolgáltatóközpont kialakítására szintén nyert támogatást: GOP forrásokból 78 millió forintot.)

A távmunka hazai lehetőségeit együttműködő partnerünk, a Bitport.hu (informatika az üzlet nyelvén) értelmezte.


Kapcsolódó cikkek

2024. június 21.

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot gyanít a GVH egy kisgyermekes szülőket célzó cégnél

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) versenyfelügyeleti eljárást indított a szlovákiai EC Global SVK s.r.o. vállalkozással szemben tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának feltételezett megsértése miatt; a GVH gyanúja szerint a cég a weboldalán reklámozott, jellemzően kisgyermekes szülőknek ajánlott termékek esetében megtéveszti a fogyasztókat az egészségre és gyógyhatásra vonatkozó állításokkal.

2024. június 21.

Figyelem, napokon belül lejár a NIS2 regisztráció határideje

Már csak pár napja maradt belépni a nyilvántartásba azoknak a hazai vállalatoknak, amelyekre kiterjed a NIS2, vagyis a felülvizsgált uniós kibervédelmi irányelv – hívja fel a figyelmet az EY. Résen kell lenniük a konszolidált beszámolót készítő társaságok tagvállalatainak is, hiszen elég cégcsoport szinten elérni a meghatározott minimum bevételt és létszámot, hogy rájuk is vonatkozzanak a kötelezettségek. Az óvatlan szervezetek számára a mulasztás súlyos bírsággal, sőt a vezető eltiltásával is járhat.