Tesztelje munkajogi ismereteit!


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lehet egy bonyolult munkajogi folyamat áttekinthető? Hogyan ismerhetők fel a fontos döntési helyzetek a jogszabályszöveg sűrűjében? A válasz az új Munkajog Navigátor, amely 200 folyamatábrával segít kiigazodni a munkaügyi teendők között.
 


A folyamatábrák lépésről lépésre vezetik végig Önt a folyamaton, az intézkedés iránti igény felmerülésétől a lehetséges kimenetelekig. Ha bizonytalan, milyen körülményeket kell mérlegelnie a rendkívüli munkavégzés elrendelésénél, vagy milyen lépések után közölhető egy azonnali hatályú felmondás, döntése előtt tekintse át e folyamatokat a Munkajog Navigátorban! Minden döntési helyzetnél, lépésnél egyetlen kattintással elérheti a jogszabályi háttér tömör magyarázatát. Ha részletesebb információkra van szüksége, átirányítjuk a bírói gyakorlatot feldolgozó termékek és a kommentárok felé is, vagy rögtön letöltheti a szükséges iratmintákat. A Munkajogi Navigátorral úgy érezheti, mintha egy munkajogi tanácsadó ülne Ön mellett és vezetné végig a folyamaton.

Szeretnénk Önt egy játékra invitálni, ahol egy egyedileg összeállított kérdéssor megválaszolásával tesztelheti munkajogi ismereteit. A megoldásban a Munkajog Navigátor lesz segítségére. A kérdőív kitöltői július 1-jén részt vesznek sorsolásunkon, amelynek keretében 1 db  féléves Munkajog Navigátor előfizetést sorsolunk ki, 25 990 Ft + áfa értékben.

A kérdőív kitöltéséért kattintson IDE


Kapcsolódó cikkek

2024. június 18.

DLA Piper: a szállodaipar az ingatlanfejlesztések nyertese

Az ingatlanpiac egyes szegmenseiben lassú javulás várható, miközben az ESG szempontok egyre hangsúlyosabbak – derül ki a DLA Piper Hungary Real Estate Intelligence Report 2024 kiadványából. Borbély Gábor, partner, a DLA Piper Hungary finanszírozási és ingatlanjogi csoportvezetője és Balogh Tamás a DLA Piper Hungary vezető ügyvédje, Real Estate Service Stream Leader ismertetik a hazai ingatlanpiacot meghatározó legfontosabb trendeket.

2024. június 18.

A kulcs te vagy – Szervezetten a kibercsalások ellen

A magyarországi Kiberpajzs Program bemutatása is szerepelt az idei, immár a VII. Alternatív Vitarendezési Konferencián, melynek részleteit dr. Fülöp Katalin, a Magyar Nemzeti Bank vezető compliance szakértője ismertette.

2024. június 17.

Kampányt indít az EU Szellemi Tulajdoni Hivatala a sportvilág IP jogsértései ellen

Európai lakosok milliói néznek illegálisan sporteseményeket és vásárolnak hamisított sporteszközöket, ami 850 millió eurós veszteséget okoz a gyártóknak – hívja fel a figyelmet az EU Szellemi Tulajdoni Hivatala (EUIPO) „Play Fair” (Játsszunk sportszerűen) kampányában a sportesemények kapcsán felmerülő IP (szellemi tulajdon) jogsértésekre. A kampány emellett ösztönzi a sportrajongókat a legális sportcsatornák követésére és az eredeti sporttermékek vásárlására is – olvasható a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal honlapján.