Új értesítő szolgáltatás az Ügyvédvilág portálon


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Oldalunkon mától új funkciókkal várjuk kedves látogatóinkat. Regisztrált felhasználóink számára díjmentes értesítő rendszert vezettünk be, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen tájékozódhat az Önt érdeklő friss cikkekről.


Az értesítő rendszer aktiválása

Az értesítő rendszer aktiválásához felhasználóneve és jelszava megadásával lépjen be az oldalra.

Amennyiben korábban már regisztrált kiadónknál, az akkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tud bejelentkezni.

Ha korábban még nem regisztrált, kérjük, az értesítő funkció bekapcsolásához végezze el a regisztrációt. A regisztráció során megadott e-mail címére küldjük majd az új cikkeinkről szóló üzeneteket.

Belépést követően minden esetben bekapcsol az Értesítő rendszer interaktív bemutatója és az egérmutatót a megismerni kívánt menüpont fölé mozgatva egy rövid, pár soros leírás jelenik meg az új modul működéséről.

Oldalunk bal felső harmadában kapott helyett a ki- és bekapcsolható Irányítópult, amelyben könnyen áttekinthető az új funkcióval kapcsolatos összes információ. Látható, hogy az értesítő szolgáltatás aktív vagy inaktív, a címre kattintva pedig azonnal a beállítási lehetőségekhez juthatunk (amely menüpont a profiloldalon keresztül is elérhető).

 

Értesítő szolgáltatások mindenkinek

Amennyiben naponta szeretne értesülni legfrissebb cikkeinkről, az Értesítéseim menüpontban automatikus e-mail üzeneteket állíthat be, melyeket rendszerünk minden nap elküld Önnek. Kérhet értesítést adott rovatokban megjelenő cikkekről, figyelhet bizonyos címkékkel ellátott írásokat vagy a még jobb szűrés érdekében kombinálhatja a két opciót. Ha például Önt a Szakma rovatban megjelent, új Ptk.-val foglalkozó anyagok érdeklik, jelölje ki a rovatot és a megfelelő címkét.

Reméljük, az új funkció bevezetésével látogatóink és ügyfeleink még kényelmesebben és egyszerűbben férnek hozzá az Ügyvédvilág oldalunkon megjelent friss írásokhoz. Amennyiben az új szolgáltatással kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, írjon nekünk az info@wolterskluwer.hu e-mail címre.


Kapcsolódó cikkek

2024. május 15.

Fontos határidő közeledik a gazdasági szankciókkal érintett magyar cégeknek

Az ukrán-orosz háborúra reagálva az Európai Unió a közelmúltban újabb gazdasági szankciókat vezetett be Oroszországgal szemben. Az egyik legfontosabb változás, hogy bizonyos, az orosz cégek vagy szervek részére nyújtható, biztosítható vagy értékesíthető szolgáltatások, amelyek eddig a szankciók alól mentességet élveztek, 2024. június 20. napjától csak hatósági engedély birtokában végezhetők majd. Melyek ezek a szolgáltatások? Honnan szerezhető be az engedély és milyen feltételeknek kell majd megfelelni? Mivel a határidő vészesen közeleg, ezért a Schönherr Hetényi Ügyvédi Iroda munkatársai, dr. Bognár Alexandra és dr. Suller Noémi segítenek eligazodni az új szabályozásban a fenti kérdések megválaszolásával.

2024. május 14.

NIS2 visszaszámlálás: Másfél hónapjuk van a vállalatoknak a NIS2 nyilvántartásba vételre

A NIS2 direktíva számos követelményt fogalmaz meg az EU-tagállamok kiber- és információbiztonságára vonatkozóan. Magyarországon a „2023. évi XXIII. törvény a kiberbiztonsági tanúsításról és a kiberbiztonsági felügyeletről”, azaz a „Kibertan-törvény” implementálja a direktíva rendelkezéseit, melynek értelmében az érintett vállalatoknak 2024. június 30-ig regisztrálniuk kell magukat a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) által kijelölt online felületen.