Bejegyzések kábítószer csempészet címkével

2023. szeptember 15. Napi

Tíz évet kaptak a kábítószer-kereskedők

Kábítószer-kereskedelem bűntette miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetésre ítélt a Győri Ítélőtábla egy férfit és egy nőt, akik Hollandiából szállítottak csaknem egy kiló kokaint – tudatta a Győri Fellebbviteli Főügyészség.

2021. december 8. Napi

Kilenc évet kapott a kábítószercsempész

Kilenc év szabadságvesztéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla egy román férfit, aki társával több mint negyven kiló marihuánát próbált Magyarországon keresztül Romániába csempészni – tájékoztatott a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője.

2021. június 29. Napi

Hét év fegyházat kapott a szerb drogfutár

Nem jogerősen hét év fegyházra ítéltek egy szerb drogfutárt, aki autója hátsó ülése alatt szállított kábítószert Magyarországra – közölte a Kecskeméti Törvényszék.

2020. május 19. Napi

Teának álcázta az afrikai drogot

Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség egy szomáliai férfi ellen, aki teának álcázva csempészett be kábítószert, katlevelet Magyarországra.

2020. május 12. Napi

Siklóernyővel csempészték a marihuánát

Vádat emeltek három férfival szemben, akik 2018 augusztusában 18 kilogramm marihuánát csempésztek Magyarországra egy motoros siklóernyővel – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség kedden.

2018. november 15. Napi

Hét évet kapott egy szerb kábítószercsempész

Jogerősen hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön egy szerb férfit, aki tavaly több mint fél mázsa marihuánát próbált Magyarországon keresztül Németországba csempészni.