Fókuszban a Bíróság könyvbemutató Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több mint 230 pályázó mintegy 1200 képpel nevezett az Országos Bírósági Hivatal (OBH) 2014 óta évről évre meghirdetett „Fókuszban a bíróság” fotópályázatára.


Az elmúlt évek kiemelkedő alkotásaiból idén egy fotókönyv készült, melyet 2018. április 26-án, 11 órakor a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban mutatnak be. A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött, amelyet itt lehet megtenni.
Az amatőr fotográfusok számára meghirdetett pályázat célja a bíróságon használt tárgyak, valamint a bírósági épületek és életképek bemutatása. A képeket eddig az OBH évente megrendezett kiállításán és a bíróságok összbírói értekezletein tekinthették meg az érdeklődők. A fotókönyvben most több mint 180 oldalon keresztül csodálhatjuk meg a fotósok munkáit.
[htmlbox jogtar_kepzes]

Kapcsolódó cikkek

2023. november 30.

Eltiltott ügyvéd működtetett számlagyárat

A bíróság letartóztatott egy praxisától eltiltott budapesti ügyvédet, a jogász olyan gazdasági társaságot működtetett, amely az adócsökkentés érdekében több mint 241 millió forint összegben fogadott be valótlan tartalmú számlákat – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.