Késsel fenyegetőztek – lakhelyelhagyási tilalom


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Zalaegerszegi Járásbíróság  lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el két férfival szemben, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy késsel, valamint egy náluk lévő szerszámmal fenyegették meg a zalacsányi benzinkút egyik alkalmazottját.
 


A két férfi 2018. június 1-jén tankolást követően fizetés nélkül akart távozni a zalacsányi benzinkútról. A kutas ezt próbálta megakadályozni, mire a gyanúsítottak megfenyegették. 

A tett helyszínét elhagyó két férfit nem sokkal később fogták el. Velük szemben  –  az ügyészség előzetes letartóztatási indítványa ellenében – a Zalaegerszegi Járásbíróság nyomozási bírája lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el, mivel úgy ítélte meg, hogy az előzetes letartóztatással elérni kívánt célok a lakhelyelhagyási tilalommal  is biztosíthatóak.
(birosag.hu)

[htmlbox beszedleiro]

 

 


Kapcsolódó cikkek

2023. november 30.

Eltiltott ügyvéd működtetett számlagyárat

A bíróság letartóztatott egy praxisától eltiltott budapesti ügyvédet, a jogász olyan gazdasági társaságot működtetett, amely az adócsökkentés érdekében több mint 241 millió forint összegben fogadott be valótlan tartalmú számlákat – közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szerdán.