Senior ügyvédekkel bővült a Kapolyi Ügyvédi Iroda


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két tapasztalt ügyvéd csatlakozott júliusban a Kapolyi Ügyvédi Irodához – adta hírül közleményében az ügyvédi iroda.

Dr. Ferenczy Balázs közel 30 év tapasztalttal rendelkezik a jogi pályán, pályafutását jogi előadóként kezdte a Magyar Hitel Bank Rt-nél 1992-ben, ezt követően 1996-tól a CréditLyonnais Bank Magyarország Rt. jogtanácsosa volt. 1998-ban meghívást kapott a Gide LoyretteNouel, párizsi székhelyű nemzetközi ügyvédi irodához, ahol a Local Partnerként a Banking & Finance Team-et vezette 2010-ig. 2010 és 2013 között saját ügyvédi irodájában dolgozott, majd 2013 novemberétől  a hazai mobilfizetési szektor piacvezető technológiai szolgáltatója, a Cellum Csoport Jogi Igazgatói feladatait látta el 2019. januárjáig.

Dr. Rada Mátyás a DLA Piper ingatlanjogi csoportjában alkalmazott ügyvédként, korábban 2012-től 2016-ig a Külgazdasági és Külügyminisztériumban jogi referenskéntdolgozott. 2016-ban a Chicagói Főkonzulátuson teljesített külszolgálatot konzulként és magyar közösségi diplomataként. Júliustól a Kapolyi Ügyvédi Iroda ingatlanjogi és társasági jogi csoportjaiban lát el feladatokat.


Kapcsolódó cikkek

2019. június 17.

Újraválasztották a Magyar Versenyjogi Egyesület vezetőségét

A Magyar Versenyjogi Egyesület tisztújító közgyűlése további négy évre dr. Hegymegi-Barakonyi Zoltánt választotta az Egyesület elnökének. Emellett dr. Liber Ádám, a Baker McKenzie vezető jogásza ismét az Egyesület főtitkára lett.