Bejegyzések életfogytiglan címkével

2019. november 20. Napi

Életfogytiglanra ítéltek három tatai rablót

A Győri Törvényszék első fokon életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélt kedden három férfit, aki egy idős házaspárt bántalmazott és rabolt ki Tatán, egy 76 éves férfi halálát okozva – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség.

2019. június 21. Napi

Életfogytiglan a rendőrgyilkossággal vádolt férfinek

Emberölés és lőfegyverrel visszaélés bűntettében bűnösnek mondta ki és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte pénteken első fokon, nem jogerősen Győrkös Istvánt a Szombathelyi Törvényszék. A 79 éves férfi leghamarabb 25 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.

Ítéletet hirdettek a tescós rablók ügyében
2019. május 30. Napi

Ítéletet hirdettek a tescós rablók ügyében

Hosszú tartamú, köztük életfogytig tartó szabadságvesztés büntetéseket szabott ki a bíróság, valamint 30 millió forintot meghaladó kártérítésre és ugyancsak több tízmilliós nagyságrendű bűnügyi költség megfizetésére is kötelezte a vádlottakat – közölte a Fővárosi Törvényszék.

2019. május 2. Napi

Életfogytiglanra ítélték az adósát lelövő gyilkost

Életfogytiglani fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Törvényszék csütörtökön azt a német állampolgárt, aki az M5-ös autópálya csengelei pihenőjénél lelőtte egy ismerősét, egy másik férfit pedig életveszélyesen megsebesített 2017-ben.

2018. december 5. Napi

Elítélték a sajószögedi anyagyilkost

Életfogytiglani fegyházbüntetésre ítélte a Miskolci Törvényszék azt a sajószögedi férfit, aki tavaly megölte nyolcvanéves édesanyját – közölte Horváth Dóra sajtószóvivő.