Bejegyzések a ‘Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség’ címkével ellátva

Gabonakereskedőket vádolnak milliárdos csalással

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2020. március 6.
Címkék: , ,
Rovat:

Hárommilliárd forintos csalással vádolja a Tatabányai Járási Ügyészség egy tatabányai gabonakereskedő cég két vezetőjét, akik a társaság fizetésképtelensége ellenére kötöttek szerződéseket és ezzel 191 sértettnek okoztak kárt - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség pénteken.

Szerb cigarettacsempészeket fogtak el az M1-esen

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2020. február 6.
Címkék: ,
Rovat:

Közel húszezer doboz cigarettát próbált Ausztriába csempészni a hét elején az M1-es autópályán két férfi, a bíróság első fokon mindkét elkövetőt két év és két hónap börtönbüntetésre ítélte, és öt évre kiutasította az országból - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség csütörtökön.

Letartóztatták a dunántúli számlagyár Amerikában elfogott vezetőjét

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2019. december 17.
Címkék: , ,
Rovat:

Letartóztatták a dunántúli számlagyárat működtető céghálózat Egyesült Államokban elfogott vezetőjét, aki 2015 óta csaknem egymilliárd forint vagyoni hátrányt okozott a magyar költségvetésnek - közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész kedden.

Egymilliárdos adóadócsalással gyanúsítanak egy nemzetközi céghálózatot

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2019. október 17.
Címkék: ,
Rovat:

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség indítványára hat embert tartóztattak le a napokban, akiket azzal gyanúsítanak, hogy egy Európára kiterjedő céghálózat tagjaiként fiktív számlákkal, közel egymilliárd forint forgalmi adót csaltak el - közölte a főügyész csütörtökön.