Bejegyzések a ‘sikkasztás’ címkével ellátva

Elítélték a sikkasztó parlamenti raktárost

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2019. szeptember 27.
Címkék: ,
Rovat:

A Fővárosi Törvényszék Katonai Tanácsa folytatólagosan, üzletszerűen, jelentős értékre elkövetett sikkasztás büntette, valamint hamis magánokirat felhasználásának vétsége miatt 2 év börtönre ítélte az ügy elsőrendű vádlottját.

Vádat emeltek sikkasztás miatt egy volt főmuzeológus ellen

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2019. augusztus 29.
Címkék: ,
Rovat:

Sikkasztás miatt vádat emelt a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség egy volt főmuzeológus ellen, aki egy budapesti múzeum raktárából a rábízott gyűjteményből mintegy harmincmillió forint értékben műtárgyakat tulajdonított el 2016-2017-ben - közölte a fővárosi főügyészhelyettes.

Ülj be a legizgalmasabb perekre!

Légy részese a bírósági eljárásoknak és nézd élőben a tárgyalásokat. Ismerd meg, hogy a megtanult elmélet hogyan működik a gyakorlatban, és tanulj, miközben a legizgalmasabb ügyek részletei tárulnak fel előtted.

Vádemelés egy volt takarékszövetkezeti vezető ellen

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2019. március 13.
Címkék: ,
Rovat:

Vádat emelt különösen nagy értékre elkövetett sikkasztás és csalás bűntette miatt a Békéscsabai Járási Ügyészség egy volt takarékszövetkezeti vezető ellen, aki játékszenvedélye miatt többször készpénzt vett ki a szövetkezet pénztáraiból, majd a hiány pótlására pénzt csalt ki magánszemélyektől - közölte a Békés Megyei Főügyészség szerdán.

Mi a teendő, ha alkalmazottunk sikkasztást vagy hűtlen kezelést követ el?

Szerző: Dr. Szép Árpád Olivér
Dátum: 2019. március 13.
Címkék: , , , , , , , , ,
Rovat:

Az új munkaerő felvételénél triviális feltevésnek mondható, ha a munkáltató lojalitást és megbízhatóságot vár el a dolgozótól. De mi történik abban az esetben, ha ez mégsem valósul meg?

Eljárás indult egy sikkasztó ügyvéd ellen

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2018. december 19.
Címkék: ,
Rovat:

Sikkasztás miatt indult eljárás egy szegedi ügyvéd ellen, mert a gyanú szerint saját céljaira használta fel az ügyfelei által rábízott csaknem 70 millió forintot, az ügyészség indítványozta előzetes letartóztatását - közölte a Csongrád Megyei Főügyészség helyettes szóvivője.

Befektetési aranyat kínált, 450 milliós kárt okozott

Szerző: Jogászvilág
Dátum: 2018. október 5.
Címkék: ,
Rovat:

A fővárosi nyomozók vádemelési javaslatot tettek azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint csaknem 450 millió forintos kárt okozott befektetési aranyat ígérve 184 sértettnek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján.