Fotópályázatot hirdet az OBH


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fókuszban a bíróság címmel hirdetett fotópályázatot az OBH.

Ha érdekli a fotózás és szívesen készítene képeket bírósági épületekről, a bírósági munkáról, mindennapokról, esetleg a tárgyalótermi eseményekről, jelentkezzen az Országos Bírósági Hivatal (OBH) fotópályázatára! A pályázaton bárki részt vehet, nevezési díj nincs. A zsűri az egyes kategóriák legjobb képeit díjazza, valamint három különdíjat is kioszt. Ezen túl a legtöbb közönségszavazatot kapott kép sem marad elismerés nélkül. Idén először önálló kategóriát alkotnak a mobiltelefonnal készített fotók, melyeket a bíráló bizottság külön értékel.
Ne feledjék! A pályázat benyújtási határideje: október 5. 12 óra.
A pályázat benyújtásához további részleteket itt találnak.
Hogy meghozzuk az alkotási kedvet, bemutatjuk az elmúlt évek nyertes pályaműveit.

Kapcsolódó cikkek

2022. augusztus 9.

Ügyészségi túlkapásról beszél Trump a házkutatása kapcsán

Helyi idő szerint hétfő délután a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) nyomozói jelentek meg Donald Trump floridai rezidenciáján. A volt elnök a közösségi médiában közölt üzenetben megerősítette a sajtóhíreket. Az FBI nem kommentálta az intézkedést, és azt sem közölte, hogy milyen bírósági felhatalmazás alapján cselekedtek.