Bejegyzések rablás címkével


2022. január 19. Napi

Hat évre ítélték a jogászból lett sikertelen fegyveres rablót

Jogerősen hat év börtönbüntetéssel sújtott szerdán a Szegedi Ítélőtábla egy szegedi jogászt, aki 2020 tavaszán pisztollyal megpróbált kirabolni egy postát, majd két nap múlva ötezer forintot zsákmányolt egy virágboltból – közölte a bíróság.

2021. november 15. Napi

Hiába bújt az autó alá nyakláncrabló

Kilenc és fél év fegyházbüntetést szabott ki első fokon a Pesti Központi Kerületi Bíróság a többszörösen büntetett férfire, aki tavaly augusztusban az V. kerületben megtámadott egy 75 éves nőt és kitépte a nyakából az arany láncát.

2021. október 14. Napi

Elítélték a kiskorúakat kirabló fiatalkorúakat

A Fővárosi Törvényszék (FT) jogerősen különböző mértékű javítóintézeti nevelésre és börtönbüntetésre ítélt négy terheltet, akiket rablás bűntettével vádoltak – olvasható a Jogászvilághoz eljuttatott közleményben.

2021. június 17. Napi

Több mint tíz év után emeltek vádat egy rablási ügyben

Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt emelt vádat a Siklósi Járási Ügyészség az ellen a férfi ellen, aki társaival próbált kirabolni egy bosnyák pénzváltót még 2010-ben – közölte a Baranya megyei főügyész.

2021. március 18. Napi

Újra bíróság előtt áll egy korábbi halálraítélt

A vádlott többszörösen büntetett előéletű. 1989. február 21-én halálbüntetésre ítélték, de a halálbüntetést kegyelemből életfogytig tartó szabadságvesztésre változtatták, 2009. május 8-án került feltételes szabadságra.