Elindult az ügyészség Facebook-oldala és YouTube-csatornája


Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Naponta többször is aktuális tartalmakkal jelentkezik hétfőtől az ügyészség az új csatornákon – közölte a Legfőbb Ügyészség.

A Facebook-oldalon a legfontosabb, legérdekesebb ügyészségi hírek mellett a szervezet feladatait is közérthető formában mutatják be, a YouTube-csatornán pedig közleményekhez kapcsolódó, illetve más ügyészségi eseményekről készült videókat tesznek közzé.

Az ügyészség Facebook-oldala a https://www.facebook.com/Magyarország-Ügyészsége-104594918109266 címen, YouTube-csatornája pedig a https://www.youtube.com/channel/UCouE-RnAm6zOsykseIe1wUA/featured címen érhető el.

(MTI)


Kapcsolódó cikkek

2022. január 17.

Hiába beszélt virágnyelven a drogbanda

Kábítószer-kereskedelem miatt vádat emeltek a szervezet öt tagja ellen, mert Hollandiából éveken át kokaint, extasyt és speedet csempésztek be Magyarországra.

2022. január 14.

Közérdekű munka állatkínzásért

A Dombóvári Járásbíróság a 2022. január 12-én tartott előkészítő ülésén 312 óra közérdekű munka büntetésre ítélte azt a férfit és nőt, akik kutyájuktól kegyetlen módon igyekeztek megszabadulni.