Bejegyzések a ‘autóteszt’ címkével ellátva

Porsche Panamera Turbo S E-hybrid – A nagymenő

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2021. január 27.
Címkék: , ,
Rovat:

A Porsche a Panamera esetében továbbra sem engedte el a határozott sportkocsi-feelinget. Sőt, a tesztelt modellünk esetében még rátett egy lapáttal, egyes európai versenypályákon a saját kategóriájában körrekorddal szárnyalt, de konkurensek közbeléptek, így a frissítés során pár lóerő-többlet és a finoman áthangolt hajtásrendszer újra a csúcsra lökte. De a teszt végeztével úgy gondoljuk, ebben a Porschéban az az úr, aki hátul ül.

Egy új óriás a palettán – Ford Explorer 3.0I EcoBoost PHEV Platinum

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2020. november 13.
Címkék: , ,
Rovat:

A gyárak egyre másra számolgatják a grammokat, mind önsúly, mind a széndioxid-kibocsátás kapcsán, hogy megfeleljenek a környezetvédelmi normáknak. A Ford picit szembe megy az elképzelésekkel és Európába hozta az öt méternél is nagyobb Explorert, igaz, kizárólag Plug-in hybrid-rendszerrel.

Új utakon – Volkswagen ID.3

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2020. október 13.
Címkék: , ,
Rovat:

Egyre másra jönnek az elektromos modellek, sokasodik a kategória, tovább folyik a verseny a hatótáv növelésében és a súly csökkentésében. Úgy tűnik, minden gyár próbál valami különleges elektromos autót tervezni, most a Volkswagen mutatja meg nekünk, hogy ezt ők hogy gondolják.

Mitsubishi ASX Instyle CVT 4WD – Új arccal

Szerző: Buday Dénes
Dátum: 2020. február 14.
Címkék: , ,
Rovat:

Formája nagyon is előnyére változott, mindenképp mitsubishis az arca, de leginkább a szintén nemrégen bemutatkozott L200-as pickup formavilágát ültették át a kompakt kategóriás SUV-modellbe. A gyári szakemberek ezt egyszerűen csak „Hatás és benyomás” néven emlegetik, hogy a legendás keménységét hordozó, mégis kifinomult és egyedi formavilág erős egyéniséget sugalljon.