Bejegyzések Buday Dénes címkével


Bajor átváltozás – BMW i4 M50
2022. október 25. Életmód

Bajor átváltozás – BMW i4 M50

Egy legendás autósorozatot is utolért a „zöldforradalom”. A BMW leányvállalata, a korábban BMW Motorsport GmbH néven ismert, ma már csak M GmbH sem maradhatott ki a villanyautó-alakításból. Megszületett a 4-es Gran Coupé alapjaira és formájára elkészült i4 M50-es, ami azonban mégsem összekeverendő a vérbeli M-modellekkel.

DS9 E-Tense 225 Rivoli+
2022. augusztus 31. Életmód

DS9 E-Tense 225 Rivoli+

A francia luxusmárka egy tekintélyes limuzint dobott piacra a DS9-cel, azt remélve, az ő vásárlóit a minőség és a dizájn ejti majd rabul.

2022. július 29. Életmód

Honda HR-V: Stílusba csomagolva

A Honda úgy gondolja, lassú átmenetet képez a belső égésű erőforrással hajtott, és a tisztán elektromos hajtás közt egy összetett hybrid rendszerrel, melyet a teljesen megújult, három motorral felvértezett HR-V modellben mutatnak be nekünk.

Volvo C40 Recharge – A Volvo is lépett
2022. május 31. Életmód

Volvo C40 Recharge – A Volvo is lépett

A C40 Recharge a Volvo jövőjét képviseli, fogadalomnak mindenképp ígéretes modell. A terv egyszerű: a vállalat globális eladásainak már 2025-re az 50 százalékát teszik majd ki a tisztán elektromos járművek, míg a fennmaradó 50 százalékot hibrid modellek adják. 2030-ra pedig a tervek szerint minden újonnan eladott Volvo elektromos lesz.

Škoda Fabia – Csak okosan!
2022. április 18. Életmód

Škoda Fabia – Csak okosan!

A tavaly októberi előrendelésekkel kezdődött a negyedik generációs Fabia élete Európában, de immár hazánkban is elérhetővé vált az új modell. Az első példányok érkezését követően m is tettünk egy rövid próbát.

Audi RS5 Sportback – Eminens élsportoló
2021. október 27. Életmód

Audi RS5 Sportback – Eminens élsportoló

Az RS5-modell az Audi sporttagozatos osztályának középső tanítványa, amely 50 lóerővel erősebb, mint a kistestvér RS3 és 150 lóerővel gyengébb, mint az RS6/RS7 fivérekben található szintén ikerturbós de V8-as erőforrás. Azt kell mondanunk, ez is elég. De tényleg!

Hyundai Ioniq 5 – Hazai premier, koreai villámcsapás
2021. szeptember 29. Életmód

Hyundai Ioniq 5 – Hazai premier, koreai villámcsapás

A Hyundai először a környezetbarát mobilitáshoz kapcsolódó, hosszútávú kutatási és fejlesztési programja meghirdetésekor használta az „ion” és „unique” szavak ötvözéséből keletkezett IONIQ kifejezést. Immár almárkaként itthon vehettük szemügyre legújabb és igencsak látványos modelljét, az Ioniq 5-ös modellt.