Dokumentumkezelő rendszerrel könnyíthejük az irodai munkát

Szerző: Bitport.hu
Dátum: 2013. május 22.
Rovat:

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kis- és középvállalatoknak fejlesztette a T-Systems a webes felületen, az instantIT szolgáltatáscsomag részeként elérhető instantDoc dokumentumkezelő és folyamattámogató rendszert.


Webböngészőn keresztül érhetik el a felhasználók a T-Systems kifejlesztette dokumentumkezelő és folyamattámogató szolgáltatását, az instantDoc-ot. A felületet úgy alakították ki – állítják a fejlesztők –, hogy akár tabletről is kezelhető lesz a rendszer. Az instantDoc a T-Systems felhőalapú szolgáltatáscsaládjának legújabb eleme.

IQSYS-ként kezdték fejleszteni

Az azóta a T-Systems részévé vált IQSYS még tavaly nyitotta meggyőri szolgáltatóközpontját, ahonnan a Microsofttal és az SAP-val közösen kialakított, és a régió kkv-inak az igényihez igazított instantIT-t szolgáltatja. A most bemutatott temék ennek a szolgáltatáscsomagnak a részeként kerül piacra.

Ahogy a csomag többi elemét – az SAP Busoness One-ra alapozott instantÜgyvitel vállalatirányítási rendszert, a Microsoft Dynamicsra épülő instantSales ügyfélkezelő rendszert, valamint a beszerzést támogató instantBörzét és a kis és közepes pénzintézetek kiszolgálására alkalmas back office és front office megoldást, az instantMoney-t – az instantDoc-ot is havidíjas alapon, bérleti konstrukcióban lehet használni.

Az instantDoc bevezetése – ígéri a szolgáltató – egyszerűbbé és átláthatóbbá teszi az iratok kezelését, például az iratok, levelek, munkaanyagok visszakeresését. Moduláris felépítésű, ami könnyíti a testreszabást. A szolgáltatás bevezetését egy mindenre kiterjedő bevezetési forgatókönyvvel segíti a szolgáltató.

Az instantDoc több mint 152 millió forintba került, melyhez a T-Systems – pontosabban még az IQSYS – több mint 38 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. (Annak idején az IQSYS a több mint 280 millióba kerülő győri szolgáltatóközpont kialakítására szintén nyert támogatást: GOP forrásokból 78 millió forintot.)

A távmunka hazai lehetőségeit együttműködő partnerünk, a Bitport.hu (informatika az üzlet nyelvén) értelmezte.

Kapcsolódó cikkek:


Hogyan hat a járvány az ügyvédi munka díjazására?
2020. május 12.

Hogyan hat a járvány az ügyvédi munka díjazására?

A cégek a koronavírus járvány nyomán esetleg kiszámíthatóbb árazásra szoríthatják az ügyvédi irodákat, de az elszámolási egység továbbra is a számlázható óra lesz, annak ellenére, hogy az ügyvédi irodák egyre több technológiát alkalmaznak, amely a munkaerőigényüket csökkenti.

Lehallgat a házam?
2020. május 1.

Lehallgat a házam?

Vajon az intelligens hűtőszekrény vagy az intelligens hangszóró veszélyt jelenthet az ügyvédi titoktartásra? Ez a kérdés napjainkban egyre többször merül fel.

GDPR az ügyvédi irodában
2020. április 24.

GDPR az ügyvédi irodában

Az ügyvéd egy különleges bizalmi viszonyban van ügyfelével, amelyet nem jellemezhet bizonytalanság egy olyan korban, amikor a jogi szolgáltatók versenyképességüket új technológiák és okos eszközök használatával kívánják fenntartani.