Bejegyzések Wolters Kluwer címkével

Hogyan alkalmazza egy adatalapú cég a mesterséges intelligenciát? – 187 éves a Wolters Kluwer
2023. június 19. Cégvilág

Hogyan alkalmazza egy adatalapú cég a mesterséges intelligenciát? – 187 éves a Wolters Kluwer

Köztudott, hogy a mesterséges intelligencia sikeréhez az azt alkalmazó vállalatnak rendelkeznie kell néhány speciális információval és a megfelelő szakértelemmel. A Wolters Kluwer, a holland központú professzionális informatikai, szoftveres megoldásokat fejlesztő- és szolgáltató cég, amely jelenleg több mint 180 országban folytat üzleti tevékenységet, mindig is rendelkezett ilyen erőforrásokkal. A Wolters Kluwert 1836-ban tankönyvkiadó cégként alapították, az évek során egyesült más kiadókkal, és végül digitális információs képességek fejlesztésébe kezdett. Cikkünkből megtudhatja, hogy a vállalat hogyan építette be a szolgáltatásaiba és a termékeibe a mesterséges intelligenciát.

2023. március 10. A jövő jogásza

Idén is várja a joghallgatókat a The New Lawyer Challenge verseny

2022 végén ránkrúgta az ajtót a generatív mesterséges intelligencia: a művészetektől kezdve a programozáson át a marketingig mindent felforgatnak majd az okos chatbotok és képgenerátorok. A forradalmi változások a jog világát sem hagyják érintetlenül. A jövő jogászainak reagálniuk kell a kihívásokra, és a jog szolgálatába kell állítsák az új technológiákat.

Az ESG növekvő jelentősége a jogi szakmában
2022. október 11. A jövő jogásza

Az ESG növekvő jelentősége a jogi szakmában

Az ügyvédi irodák és a vállalati jogi osztályok számára nagy kihívást jelent a környezetvédelmi, társadalmi és vállalati döntési (ESG) szempontok jelentőségének példátlan növekedése. 2022-ben A jövő jogásza-kutatás során jogászokat kérdeztünk meg ezekről az igényekről, a megtett lépésekről és a felkészültségükről.

2022. szeptember 27. A jövő jogásza

Jogi technológiai trendek – 751 jogi szakember válaszai alapján

A jövő jogásza felmérés: az új és továbbfejlesztett technológiai képességek nagyobb rugalmasságot, jobb ügyfélkapcsolatokat és magasabb teljesítményt eredményeznek számos, a jogi szakmában tevékenykedő cég számára, Európában és az Egyesült Államokban egyaránt. A technológia alkalmazásában élen járó ügyvédi irodák 63%-a arról számolt be, hogy jövedelmezősége nőtt az elmúlt évben – nagyobb mértékben, mint más cégeknél.

Jogi trendek – az 5 legfontosabb trend, amely várhatóan a legtöbb jogi szervezetet érinti
2022. szeptember 21. A jövő jogásza

Jogi trendek – az 5 legfontosabb trend, amely várhatóan a legtöbb jogi szervezetet érinti

A kihívások közé tartozik a megfelelési követelmények rendkívül összetettsége, a magasabb teljesítményelvárások, növekvő feszültség a tehetségek körül, a legal-tech által lehetővé tett hatékonyabb működés szükségessége, valamint az olyan feltörekvő területek, mint például a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok (ESG).